BUBBELBEZOEK OP WIJNTERRAS

BELEEF
EN GENIET

ELKE VRIJDAG EN ZATERDAG

WIJNPROEVEN

Elke vrijdag en zaterdag van 10u tot 17u kunnen wijnliefhebbers aan de hand van proefglazen (€1,5/proefglas van 5cl). Alle Aldeneyck wijnen proeven op het wijnterras en met zicht op de wijnmakerij. Het is elk weekend meer dan gezellig!

Vicky, Reile, Jeroen, Lieve en Tine ontvangen alle wijnliefhebbers mét uitleg hoe de Aldeneyck-wijnen gemaakt worden én smaken. U kunt altijd een kijkje nemen in de wijnmakerij en de productie.
Elke wijnliefhebber kan zo, in de eigen bubbel, heel relaxed en een beetje verder uit mekaar, op en top genieten! Zolang het weer meezit hopelijk nog tot in oktober, daarna in de wijnwinkel en in de degustatie. De wijnwinkel is dan ook open en u kunt alle Aldeneyck wijnen naar hartenlust mee naar huis nemen.

NAJAAR 2021

WIJNFEEST ALDENEIK

Het wijnfeest – elke 2de zondag van september- kunnen we wegens covid-19 in 2020 helaas niet organiseren. Op zondag 12 september 2021 gaan we de verloren tijd inhalen en hoe! Met Live-muziek, Toneelvoorstellingen, rondleidingen, nieuwe jaargangen van onze wijnen wordt dit een onvergetelijk feest!

ELKE VRIJDAG EN ZATERDAG

WIJNWINKEL

Elke vrijdag en zaterdag van 10u tot 17u is de wijnwinkel op het Wijndomein in hartje Aldeneik geopend. U kunt alle beschikbare Aldeneyck wijnen kopen, deze zijn verpakt per 6 flessen in stijlvolle wijndozen. Informeer even naar de beschikbaarheid, sommige wijnen zijn voortijdig uitverkocht. Net als op het wijnterras tot in oktober kunt u alle Aldeneyck-wijnen degusteren aan de hand van proefglazen (€1,5/proefglas van 5cl).

Wij kleden onze wijnen ook in stijlvolle zwarte geschenkverpakkingen met doorkijkluik (zodat het etiket zichtbaar blijft) of in houten wijnkistjes met logo.
Via het fietsroutenetwerk Limburg (knooppunt 24/25) passeert u het Wijndomein Aldeneyck. De nieuwe bewegwijzerde wandelroute laat u wandelen en flaneren langs onze wijngaarden, Jachthavens Heerenlaak en de Spaanjerd en het betoverende natuurpark “Rivierpark Maasvallei”.

Rondleidingen zijn wegens covid-19 helaas uitgesteld, zodra het vaccin er is starten we weer op (waarschijnlijk vanaf april 2021. Abonneer je op onze nieuwsbrief. Dan ben je altijd als eerste op de hoogte.

Don’t Miss out