WIJNTERRAS

BELEEF
EN GENIET

ELKE VRIJDAG EN ZATERDAG

WIJNPROEVEN

Elke vrijdag en zaterdag van 10u tot 18u kunnen wijnliefhebbers aan de hand van proefglazen (€1,9/proefglas van 5cl) alle Aldeneyck wijnen proeven op het wijnterras en met zicht op de wijnmakerij. Het is elk weekend meer dan gezellig!

Vicky, Michiel, Joy, Michael en Tine ontvangen alle wijnliefhebbers mét uitleg hoe de Aldeneyck-wijnen gemaakt worden én smaken. U kunt altijd een kijkje nemen in de wijnmakerij en de productie.
Elke wijnliefhebber kan zo heel relaxed en een beetje verder uit mekaar, op en top genieten! Bij minder weer kan dit in de wijnwinkel en in de degustatieruimte. De wijnwinkel is steeds ook open en u kunt alle Aldeneyck wijnen naar hartenlust mee naar huis nemen.

NAJAAR 2021

WIJNFEEST ALDENEIK

Het wijnfeest vindt plaats elke 2de zondag van september. Op zondag 12 september 2021 gaan we de verloren editie inhalen en hoe! Met Live-muziek, Toneelvoorstellingen, rondleidingen, en het genieten van onze wijnen onze wijnen wordt dit een onvergetelijk feest!

ELKE VRIJDAG EN ZATERDAG

WIJNWINKEL

Elke vrijdag en zaterdag van 10u tot 18u is de wijnwinkel op het Wijndomein in hartje Aldeneik geopend. U kunt alle beschikbare Aldeneyck wijnen kopen, deze zijn verpakt per 6 flessen in stijlvolle wijndozen. Informeer even naar de beschikbaarheid, sommige wijnen zijn voortijdig uitverkocht.

Wij kleden onze wijnen ook in stijlvolle zwarte geschenkverpakkingen met doorkijkluik (zodat het etiket zichtbaar blijft).

Via het fietsroutenetwerk Limburg (knooppunt 24/25) passeert u het Wijndomein Aldeneyck. De nieuwe bewegwijzerde wandelroute laat u wandelen en flaneren langs onze wijngaarden, Jachthavens Heerenlaak en de Spaanjerd en het betoverende natuurpark “Rivierpark Maasvallei”.

Rondleidingen zijn wegens covid-19 helaas uitgesteld, we hopen deze weer op te starten vanaf eind juni. Wij zijn het hele jaar geopend, behalve zon- en feestdagen. Hou onze website regelmatig in de gaten voor speciale openingsdagen en -tijden!