WIJNTERRAS

BELEEF
EN GENIET

ELKE VRIJDAG EN ZATERDAG

WIJNPROEVEN

Elke vrijdag en zaterdag van 10u tot 18u kunnen wijnliefhebbers aan de hand van proefglazen (€1,9/proefglas van 5cl) alle Aldeneyck wijnen proeven op het wijnterras en met zicht op de wijnmakerij. Het is elk weekend meer dan gezellig!

Vicky, Michiel, Joy, Michael en Tine ontvangen alle wijnliefhebbers mét uitleg hoe de Aldeneyck-wijnen gemaakt worden én smaken. U kunt altijd een kijkje nemen in de wijnmakerij en de productie.
Elke wijnliefhebber kan zo heel relaxed en een beetje verder uit mekaar, op en top genieten! Bij minder weer kan dit in de wijnwinkel en in de degustatieruimte. De wijnwinkel is steeds ook open en u kunt alle Aldeneyck wijnen naar hartenlust mee naar huis nemen.

Rondleidingen met Wijndegustatie

Onder deskundige toelichting van onze wijngids, wandelt u door de proefwijngaard, het pershuis en de wijnmakerij tussen de Inox Cuves en barriques. Zo kunt u van dichtbij de wijnbouw in de Maasvallei ontdekken.

Rondleiding met wijndegustatie op vaste tijdstippen waarbij mensen kunnen aansluiten:
  • op vrijdag om 15.30u
  • op zaterdag om 10.30u en 15.30u

De kostprijs voor de gids : 4 per persoon ( vooraf contant te betalen)
De kostprijs van de wijndegustatie:
9,5 voor 5 proefglazen van 5 cl Meerdere wijnen proeven kan ook mits betaling van 1,9 per extra proefglas. Reserveren is aan te raden.

Privé rondleiding voor een groep: enkel met reservatie op afspraak:
  • Op Vrijdag om 10.30u of 13u
  • Op Zaterdag om 13u

De kosten van de wijngids: 60 ( contant te betalen )
De kostprijs van de wijndegustatie:
9,5 (5 proefglazen van 5 cl) Extra wijnen proeven kan ook aan 1,9 per proefglas.

Na de rondleiding worden de wijnen gedegusteerd, op het wijnterras bij mooi weer of tussen de inox cuves en eikenhouten Barriques bij minder goed weer.
Het is altijd meer dan gezellig!

Bij vragen, mail of bel gerust, wij helpen jullie graag verder.

ELKE VRIJDAG EN ZATERDAG

WIJNWINKEL

Elke vrijdag en zaterdag van 10u tot 18u is de wijnwinkel op het Wijndomein in hartje Aldeneik geopend. U kunt alle beschikbare Aldeneyck wijnen kopen, deze zijn verpakt per 6 flessen in stijlvolle wijndozen. Informeer even naar de beschikbaarheid, sommige wijnen zijn voortijdig uitverkocht.

Wij kleden onze wijnen ook in stijlvolle zwarte geschenkverpakkingen met doorkijkluik (zodat het etiket zichtbaar blijft).

Via het fietsroutenetwerk Limburg (knooppunt 24/25) passeert u het Wijndomein Aldeneyck. De nieuwe bewegwijzerde wandelroute laat u wandelen en flaneren langs onze wijngaarden, Jachthavens Heerenlaak en de Spaanjerd en het betoverende natuurpark “Rivierpark Maasvallei”.

NAJAAR 2021

WIJNFEEST ALDENEIK

Het wijnfeest vindt plaats elke 2de zondag van september. Op zondag 12 september 2021 gaan we de verloren editie inhalen en hoe! Met Live-muziek, Toneelvoorstellingen, rondleidingen, en het genieten van onze wijnen onze wijnen wordt dit een onvergetelijk feest!